Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
 

Rekrytointi: Myynti-/Tuoteinsinööri

Movetec Oy maahantuo, myy ja markkinoi automaation, IoT:n sekä mekatroniikan komponentteja ja järjestelmiä. Tavoitteenamme on tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme tarjoamalla komponenttien lisäksi asiantuntemuksemme parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Henkilöstöömme viidessä eri toimipisteessä kuuluu yhteensä 41 loistavaa työntekijää, ja yrityksemme liikevaihto on n. 28 M€.

Haemme nyt vahvistusta voimansiirtokomponenttien myyntiin ja tekniseen asiakastukeen vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteellemme.

Pääasiallinen tehtäväsi on hammashihnakäyttöjen ratkaisumyynti sekä tekninen tuki asiakastarpeiden mukaisesti. Yhteydenpito toimittajiimme ja tuotehallinta kuuluvat päivittäiseen tehtäväkenttääsi.
Asiakaskuntasi koostuu pk-sektorin laitevalmistajista kansainvälisiin suuryrityksiin, suunnittelutoimistoja unohtamatta.

Olet energinen, oma-aloitteinen ja myyntihenkinen. Toimit pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti asiakaskunnassamme. Haluat kehittyä huipputuotteiden ja asiantuntevan tukijoukon avulla asiakasta kuuntelevaksi huippuosaajaksi. Sinulla on mielellään jo soveltuva tekninen koulutus, mutta voit olla myös vastavalmistunut/valmistumassa. Kokemus teknisestä myyntityöstä luetaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Pääset työskentelemään kansainvälisen päämiesverkostomme kanssa, joten sinulla tulisi olla hyvä suomen ja englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle huippuluokan tuotteet ja koulutuksen, mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä asiantuntijana sekä kilpailukykyiset edut miellyttävässä työympäristössämme.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.11. mennessä. Hakemuksen voit laittaa sähköpostilla osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hakemukseen viite: Myynti-insinööri. Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Kimmo Martti p. 0400 870 590.

Movetec Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia, johon kuuluu yli 140 yritystä Euroopassa. Konserni työllistää yli 2400 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on n. 840 M€.

 

© Movetec 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®