Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
 

UUTUUS! Neugart PSBN-tarkkuusplaneettavaihteet

Neugart Gmbh on laajentanut PSBN-tarkkuusplaneettavaihteen kokoluokkaan 142 asti. Uuden, suuremman kokoluokan ansiosta, vaihteen käyttökohteet ovat laajentuneet uusille teollisuudenaloille. PSBN:n poikkeuksellisen hyvä suorituskyky on tarkan valmistuksen, optimoidun voitelun ja erinomaisten laakereiden ansiosta saatu tasolle, johon harva vaihde pystyy. Se on suunniteltu ja tehty kestämään ja tuottamaan maksimaalista suorituskykyä erityisesti korkeissa nopeuksissa. Hammasrattaiden koneistuksen geometriaan on kiinnitetty suurta tarkkuutta, joten hyötysuhde on korkea. Tämä taas vähentää ylimääräistä äänen ja tärinän vaimennuksen tarvetta. Luonnollisesti, lämpöhäviöt ja koneen lämpeneminenkin ovat pienempiä. 

Erityisominaisuudet:

  • optimoitu suuriin nopeuksiin
  • minimaalinen välys tarkkoihin paikoituskäyttöihin (alle 1 arcmin)
  • erityisen hiljainen ääni

Hiljaisuus

Neugartin kehittelemillä helikaalihammasrattailla säästät rahaa. PSBN:n avulla koneesi ei tarvitse erityisiä ja kalliita äänenvaimentimia. Lopputuloksena, koko laitteen arvo nousee.

Nopeus

Vähäkitkaisen laakerisuunnittelun ja optimoidun voitelun ansiosta PSBN toimii hyvin luotettavasti eikä tuota paljoa lämpöä - edes vaativissa tuotannon vaiheissa.

Laatu

PSBN:n innovatiiviset hammasrattaat ovat optimaaliset laitteen käytössä. Lisäksi, laitteen värinä on minimoitu, mikä lisää koneen tarkkuutta sekä tarjoaa korkealaatuisen ratkaisun.

Joustavuus

Moottorilaippa tehdään tehtaalla mille tahansa moottorille sopivaksi, minkä takia PSBN joustaa tarpeesi mukaan.

Asennus

PSBN voidaan asentaa mihin tahansa suuntaan, mikä tarjoaa suurta vapautta koneen suunnitteluun. Pienen kokonsa ansiosta se käy ahtaisiinkin tiloihin, eikä tarvitse uudelleenvoitelua.

Suojaus

Tämä planeettavaihde hylkii pölyä ja vettä, joten se sopii vaativampiinkin olosuhteisiin ja tiloihin hyvän tiiviyden ansiosta.

Lataa datalehti täältä!

Lue lisää täältä ja kysy meiltä lisää!

Yhteyshenkilöt:

Vesa Seiriö, puh. 0400 228 288
Miikka Jokinen, puh. 040 905 1765

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Movetec 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®