Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
 

Keyencen monipuolinen LR-anturisarja!

Keyencen LR-sarjan uuden sukupolven anturit pystyvät tarjoamaan ratkaisun missä tahansa applikaatiossa. Sarjan anturimallit ovat monipuolisia, luotettavia ja yksinkertaistettuja, ja ne ovat suunniteltuja helpottamaan mittaamista ja tunnistamista missä tahansa olosuhteissa ja säässä. Anturisarja on helppokäyttöinen ja pitkäikäinen vankan ja kestävän metallikuorensa takia. Lisäksi, se on pöly- ja vesitiivis, siinä on selvästi näkyvä LED-näyttö ja -indikaattori sekä vakaat tunnistusominaisuudet. LR-sarja tunnistaa horjumattomasti käyttäen CMOS-, TOF- sekä täyden spektrin tunnistusominaisuuksia. Anturit ovat suunniteltu tunnistamaan vaihtelut kohteen intensiteetissä valkoisen LEDin avulla.

 LR-Z-malli - Laseranturi kaikkiin tarkoituksiin

sopii monenlaisiin sovelluksiin, ja sen ominaisuuksiin kuuluvat mm. 0.06 m - 5 m lentomatka, säädettävä säteenkohdistin sekä tarkentava kohdistus.

 LR-T-malli - Vaativienkin pintojen anturi

tunnistaa ja erottelee läpinäkyviä pintoja, paikkaa kontrasteja, ja sopii erityisen hyvin tummien ja metallisten kohteiden tunnistamiseen.

 LR-W-malli - Täyden spektrin anturi

sisältää paljon hyviä ominaisuuksia, ja tarjoaa laaja-alaisen objektien tunnistamisen ja erottelun sekä värien yksilöinnin.

Lue lisää LR-sarjasta täältä sekä kysy meiltä lisää!

Yhteyshenkilöt:

Mika Laine, puh. 040 706 1774
Jukka Tirkkonen, puh. 0400 727 359

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Movetec 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®