Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
 

Haemme Key Account Manageria

Kiinnostaako sinua tekninen myyntityö yhdessä alansa menestyksekkäimmistä tiimeistä? Oletko myyntihenkinen ja tykkäät työskennellä ihmisten parissa? Saatat siinä tapauksessa olla juuri etsimämme henkilö, sillä etsimme nyt energiseen tiimiimme

KEY ACCOUNT MANAGERIA

kokoaikaiseen työsuhteeseen. Toimipisteemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa, aivan Kehä III:n ja lentoaseman läheisyydessä. Aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työtehtäviisi kuuluu

aktiivinen ja monipuolinen myyntityö niin kentällä kuin konttorillakin. Tulet toimimaan tärkeänä osana koko myyntitiimiämme sekä pienempää asiantuntijatiimiä. Työssäsi olet myös tärkeä linkki kotimaisten asiakkaidemme ja kansainvälisten päämiestemme välillä. Asiakkaitasi ovat pääsääntöisesti laitevalmistajat sekä erilaiset teollisuuden alan toimijat. Työhösi kuuluu olemassa olevien asiakkuuksien hallinta sekä uusasiakashankinta. Työssäsi pääset soveltamaan kokemustasi ja osaamistasi tarjoamalla monipuolisia ratkaisuja asiakkaillemme.

Etsimällämme henkilöllä

tulee olla kokemusta tuloksellisesta teknisestä myyntityöstä sekä tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. koneautomaation insinööri tai diplomi-insinööri). Lisäksi toivomme henkilöllä olevan taustaa tai kokemusta koneautomaatiosta sekä mahdollisesti konenäöstä. Hakijalla tulee olla ”kaupanteon nälkää”, hyvät vuorovaikutuskyvyt ja positiivinen, sosiaalinen asenne. Hänen tulee olla ulospäin suuntautunut sekä omata hyvä englanninkielen taito, sillä sitä käytetään kansainvälisten päämiestemme kanssa. Arvostamme myös halua jatkuvasti kehittyä omissa työtehtävissä.

Tarjoamme

viihtyisän ja mukavan työyhteisön vasta valmistuneissa toimitiloissamme Vantaan Viinikkalassa, jossa myös työpisteesi sijaitsee. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kiinnostustasi myyntityötä kohtaan yhdessä alansa parhaista asiantuntijatiimeistä.

Lisätietoa hakemisesta

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä pidämme haastatteluja jo ennen viimeistä hakupäivää sekä täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Viimeinen hakupäivä: 22.9.2017

Lisätietoja antaa: Joakim Boijer, p. 050 649 87, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. 

Tietoa yrityksestä

Movetec Oy tuo maahan, myy, markkinoi, koneistaa ja asentaa mekatroniikan komponentteja, järjestelmiä sekä materiaalinkäsittelylaitteita. Tarjoamme myös ratkaisut automaatioon ja tiedonvälitykseen. Tavoitteenamme on tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme näillä palveluilla. Henkilöstöömme kuuluu 45 henkilöä, ja yrityksen liikevaihto on n. 25 M€.

Kansainvälinen päämiesverkostomme työskentelee jatkuvasti uuden tekniikan ja tulevaisuuden vaatimusten parissa. Suomalaisena mekatroniikan, automaation ja IoT:n ammattilaisena toimitamme huipputekniikan komponentit ja tuottavasti toimivat teolliset kokonaisuudet.

Movetec Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia ja kuuluu yrityksen Components - yksikköön. Addtech-konserniin kuuluu yli 130 yritystä Euroopassa. Konserni työllistää yli 2000 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on n. 740 milj. euroa.

Yhteyshenkilöt:

Joakim Boijer, puh. 050 649 87

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Movetec 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®