Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
 

ACE:n laadukkaat Tubus-profiilivaimentimet!

ace banner

ACE:n uudet Tubus-sarjan profiilivaimentimet ovat erinomaiset hinta-laatusuhteeltaan, ja ne soveltuvat hyvin jatkuvaan käyttöön. Tästä sarjasta löytyy monta eri vaihtoehtoa ja tämä vaimennin-sarja on erinomainen massan vaimennuksessa myös vaikeissa olosuhteissa. Hylkivän materiaalinsa vuoksi Tubus-vaimentimet kestävät olosuhteissa, joissa muut eivät. Tubusta suositellaan käytettäväksi varsinkin pienissä asennustiloissa kompaktin kokonsa vuoksi.

Applikaatioita:

Tubus TA:ta on käytetty mm. laitteiden vaimennuksessa sen suojaamiseksi. Vaimenninta voi käyttää myös hätäjarrutuksessa, ja lisäksi sillä on pitkä elinikä.  

Tubus TS:ää on käytetty mm. merellä veneiden kiinnittämisessä toisiinsa, sillä sen käyttölämpötila on -40 C - +90 C ja se hylkii merivettä. Vaimennin tekee silloin esim. merellä tapahtuvat huoltotyöt turvallisemmiksi sekä ihmisille että laitteille.

Tuoteperheet:

Tubus TA

  Tubus TR

Tubus TR-L

Tubus TS

Tubus TR-H

Tubus TR-HD

Lue lisää täältä!

Lataa CAD-kuvat täältä!

Yhteyshenkilöt:

Pekka Jokinen, puh. 0400 412 543
Joakim Boijer, puh. 050 649 87

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Movetec 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®