Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
 

Copley Controls

banner copley controls

Copley Controls tarjoaa maailman johtavia, suuren suorituskyvyn liikkeenohjausratkaisuja laitevalmistajille elektroniikkateollisuuteen,  automatisoituun kokoonpanoon ja tarkastukseen.

Lisäksi löytyy erikseen puolustusteollisuuteen räätälöityjä malleja. Yritys on omistautunut tarjoamaan laitevalmistajille suorituskykyä parantavaa etua. Kehittyneet viritys- ja kommunikointialgoritmit maksimoivat moottorien suorituskyvyn.

Konfigurointi & Ohjelmisto

Copleyn konfigurointi-ohjelmisto on hyvin intuitiivinen ja sisällyttää tehokkaita diagnostisia työkaluja. Helppokäyttöinen indekseri-ohjelma on sisäänrakennettu. Joustavaan ”high-level”-ohjelmointikieleen on lisätty tehokkaat editointi- ja debuggaus-ominaisuudet, jotka toimivat vaativimmissakin sovelluksissa. Ohjelmistotyökalut tekevät multi-axis-järjestelmän käyttöönoton helpoksi ja nopeaksi. Copleyn hiottu ja testattu lähdekoodi sekä EtherCAT- että CANopen-väylien ohjauksiin ja hallinnointiin helpottaa sovelluksen implementointia.

Xenus Plus / Xenus

xenus group

Accelnet Plus / Accelnet

accelnet group

Tekniset tiedot:

copley taulukko

*E=Incremental Encoder, R=Resolver, S=Analog Encoder, A=Absolute Encoder, V-Back-EMF

Lue lisää >>

Lue lisää Movetec.fi >>

 

copley controls logo

Yhteyshenkilöt:

Miikka Jokinen, puh. 040 905 1765
Vesa Seiriö, puh. 0400 228 288

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

© Movetec 2017. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®