Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | Puh: 09 525 9230 | Asiakaspalvelu: info@movetec.fi | Tilaukset: orders@movetec.fi | Y-tunnus: 0705113-4
 

Tervetuloa Movetecin Cognex Vision 2016 –Seminaariin!

cognexOletko kiinnostunut konenäöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista esim. tuotannon parissa? Tai onko konenäkö sinulle jo entuudestaan tuttu, mutta haluaisit kuulla enemmän mm. siitä, kuinka konenäkö voi auttaa sinua ja yritystäsi kehittämään tuotantoaan? Siinä tapauksessa, tule mukaan Movetecin järjestämään Cognex Vision –seminaariin Tampereelle 24.11 yhdessä Movetecin ja maailman johtavan konenäön valmistajan, Cognexin, kanssa!

Seminaarin aikana sinulla on oiva tilaisuus oppia uutta konenäöstä sekä päivittää konenäkö-tietosi uusimpien tuotteiden ja teknologioiden parissa. Pääset myös tutustumaan juuri sinulle sopiviin ratkaisuihin ja tutkimaan erilaisia konenäön tarjoamia mahdollisuuksia.

Aika: Torstai 24.11.2016, klo 8:00-16:00.

Paikka: Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Satakunnankatu 13, 33100 Tampere.

Osallistujamäärä on rajallinen, joten rekisteröidy seminaariimme jo tänään. Seminaari on ilmainen, eli sinun tarvitsee vain rekisteröityä osallistuaksesi.

KLIKKAA TÄSTÄ SIIRTYÄKSESI REKISTERÖINTIIN

Tervetuloa!


Lisätietoja antavat:

Joakim Boijer, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., +358 649 87 
Jenni Luhtio, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., +35840 631 3510


Movetec Oy:n tavoitteena on olla johtava suomalainen, komponentteja ja niistä rakennettuja ratkaisuja asiakkailleen tarjoava yhtiö. Tarjoamme kattavan valikoiman mekaanisia komponentteja ja –järjestelmiä sekä ratkaisut automaatioon, mittaukseen ja testaukseen.

Cognex on maailman johtava älykameroiden, konenäköohjelmistojen, älyantureiden ja koodinlukijoiden valmistaja. Cognexin konenäköratkaisut auttavat yrityksiä ympäri maailmaa parantamaan tuotteiden laatua, poistamaan tuotannon virheitä ja alentamaan tuotantokustannuksia. Lue lisää.

© Movetec 2017. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®