fin   engl   russ

Lineaariyksiköt, RK RoseKrieger

Erittäin kattava valikoima hammashihna-, kuula- ja trapetsiruuvikäyttöisiä lineaariyksiköitä. Myös lisätarvikkeet, kuten käsiohjaimet ja paikoitusyksiköt.

 

RK RoseKrieger-lineaariyksiköt

Moveinfo 16/2009 (pdf)

Moveinfo 6/2008 (pdf)

 

 

Lineaariyksiköt puhdastiloihin, RK Rose+Krieger

kuva03 moveinfo1315

Uudet Duoline Clean-lineaariyksiköt  soveltuvat käytettäväksi puhdastiloissa ja ne täyttävät EN ISO 14644-1 standardin. Yksiköitä on saatavissa sekä kuularuuvi-, että hammashihnakäyttöisinä. Kaikki ulkoiset teräsosat on nikkelöity tai valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Jokaiseen malliin on saatavissa alipaineliitäntä, joka minimoi ilmaan päätyvien partikkelien määrän.

Käyttökohteita esim. puolijohde- ja elektroniikkateollisuus, aurinkokennojen valmistus sekä auto- ja lentokoneteollisuus.

  • profiilikoot: 60 ja 80 mm
  • käyttölämpötila: 0 … +60°C

RK linearachse duoline clean pdf

 

Lineaariyksikot puhdastiloihin RK RoseKrieger


Light Al-putkimalli: trapetsiruuvikäytöllä

Kevyt, alumiinirakenteinen mutta samalla erittäin jäykkä rakenteeltaan. Erittäin hyvin suojattu lineaariyksikkö pölyä ja likaa vastaan. Vähäinen huollon tarve ja pitkä käyttöikä. Useita eri kiinnitysvaihtoehtoja käyttökohteen mukaan. Kokoluokka:30 mm.

 
 

E/EP/EPX-putkimallit: trapetsiruuvikäytöllä

Kustanustehokas ratkaisu, lineaariyksikkö soveltuu useaan sovellukseen. Hyvä jäykkyys, suuri kuormitettavuus ja yksinkertainen käyttää. Yli 40 mallia, joista 160 variaatiota. Oikea- tai vasenkätiset versiot; myös yhdistetty oikea-/vasenkätinen malli sekä kahdella erillisellä käytöllä olevat mallit. Putkihalkaisijat: Ø 18-80 mm.


 

Quad-mallit EV: trapetsiruuvikäytöllä

Quad® connection on modulaarinen lineaariyksikköjärjestelmä. Erityisesti pitkissä yksiköissä yksinkertainen, standardoitu asennusmenetelmä säästää aikaa. Neliöalumiiniprofiilin sisään rakennettu lineaariyksikkö. Oikea- tai vasenkätiset versiot; myös yhdistetty oikea-/vasenkätinen malli sekä kahdella erillisellä käytöllä olevat mallit. Kokoluokat: 30-80 mm.

 

 

Compact-lineaariyksiköt: trapetsi- ja kuularuuvikäytöllä

Kevyt alumiiniprofiilirunkoinen säätöyksikkö. Modulaarinen kiinnitysjärjestelmä useampiakselisiin rakenteisiin. Vakioliikematkat: 10-100 mm, erikoistilauksesta max. 400 mm. Kokoluokat: 30-120 mm.

 

 

PLS-lineaariyksiköt: trapetsi- ja kuularuuvikäytöllä

Oikea- tai vasenkätiset versiot; myös yhdistetty oikea-/vasenkätinen malli sekä kahdella erillisellä käytöllä olevat mallit. Kokoluokat: 30-80 mm.

 

 

Copas-lineaariyksiköt: trapetsi- ja kuularuuvikäytöllä

Lineaariyksikön rakenteena on johdeakselit, kuulaholkit ja liikeruuvi. Oikea- tai vasenkätiset versiot; myös yhdistetty oikea-/vasenkätinen malli sekä kahdella erillisellä käytöllä olevat mallit. Erikoisrakenteina pystymallinen lineaariyksikkö ja X-Y-pöytä. Kokoluokat: 18-80 mm.

 

 

RK Hammashihnakäyttöiset yksiköt

Erittäin laaja valikoima hammashihnakäyttöisiä lineaariyksiköitä erilaisilla johdevaihtoehdoilla. Kokoluokat: 30-120 mm.

 

 

 

  
 
    

Yhteyshenkilöt:

Toni Salin, puh. 0400 727 311
Sami Kivistö
, puh. 040 7311 136

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Copyright (c) Movetec Oy 2016. All rights reserved. Site by Pelismo Oy.