fin   engl   russ

Tervetuloa Koneenrakentajan Kohtauspaikalle, osasto 705!

kuva01 moveinfo0616

Tule tapaamaan meitä Pohjoinen Teollisuus-messuille Oulussa, 25.–26.5.2016, osastolle 705! Esittelemme Suomen kattavimman valikoiman koneenrakennuksen komponentteja.
Esim. ratkaisut tarttumiseen, lineaariliikkeeseen ja voimansiirtoon.


Metric Industrial Oy ja Movetec Oy fuusioituvat 1.10.2016

kuva01 moveinfo0516

Hyvä asiakkaamme/yhteistyökumppanimme,

Metric Industrial Oy ja Movetec Oy fuusioituvat 1.10.2016. Yhdistymisen myötä näiden ruotsalaiseen Addtech-konserniin kuuluvien sisaryritysten toiminnot ja henkilökunta sulautuvat. Uusi yritys jatkaa Movetec Oy:n nimellä ja tarjoaa molempien yhtiöiden tuotteet ja palvelut samasta paikasta.

”Yhdistyminen tulee yksinkertaistamaan ja tehostamaan liiketoimintaamme. Pystymme tulevaisuudessa palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin laajemmalla osaamisellamme, tuotevalikoimallamme sekä tuotannollisilla lisäarvoilla”, tiivistää fuusion etuja Movetec Oy:n toimitusjohtaja Markku Suominen.

Movetec Oy:n tavoitteena on olla johtava suomalainen, komponentteja ja niistä rakennettuja ratkaisuja asiakkailleen tarjoava yhtiö. ”Uusi tiimimme ja yritysrakenteemme luovat erinomaiset edellytykset tarjota kokonaisvaltaisempia ja entistä laajempia ratkaisuja asiakkaillemme teollisuuden automaation tarpeisiin”, korostaa Metric Industrial Oy:n toimitusjohtaja Tero Huuskola.

Movetec Oy:n toimitusjohtajana tulee toimimaan Metric Industrial Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Tero Huuskola 1.10.2016 alkaen. Movetec Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Markku Suominen siirtyy samalla päivämäärällä Movetec Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi sekä päätoimiseksi Addtech Components Suomen maajohtajaksi.

Fuusioitunut Movetec Oy muuttaa 1.10.2016 uusiin, parhaillaan rakenteilla oleviin toimitiloihin Vantaalle osoitteeseen Suokalliontie 9, 01740 Vantaa.

Tulemme pitämään asiakaskuntamme ajan tasalla fuusioprosessin kulusta ja tiedottamaan oleellisista kehityksistä tarpeen mukaan.

Yhteistyöterveisin

Markku Suominen       Tero Huuskola
Movetec Oy    Metric Industrial Oy

Lisätietoja:

Movetec Oy
Markku Suominen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0400 – 418 074

Metric Industrial Oy
Tero Huuskola
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0400 – 472 795

Metric Industrial Oy tarjoaa laajan valikoiman automaatiokomponentteja, mittaus- ja testauslaitteita sekä niistä rakennettuja kokonaisratkaisuja eri teollisuudenalojen tarpeisiin.  Yrityksen asiakkaat toimivat mm. automaatio-, elektroniikka-, koneenrakennus- ja tietoliikennetoimialoilla sekä tiedeyhteisöissä. Metric Industrial Oy:n viimeksi päättyneen tilikauden liikevaihto oli 8,1 milj. euroa. www.metric.fi

Movetec Oy maahantuo, markkinoi, koneistaa ja kokoonpanee mekatroniikan komponentteja ja -järjestelmiä sekä materiaalinkäsittelylaitteita. Asiakkaat ovat alojensa pieniä ja suuria huipputekijöitä, joiden käytössä on Movetec Oy:n laaja asiantuntijaverkosto myyjistä aina valmistajatehtaisiin saakka. Movetec Oy:n viimeksi päättyneen tilikauden liikevaihto oli 15,7 milj. euroa. www.movetec.fi

Movetec Oy sekä Metric Industrial Oy ovat osa kansainvälistä Addtech-konsernia. Addtech tarjoaa räätälöityjä komponentteja ja järjestelmiä teollisuuteen ja laitevalmistukseen toimien yhdistävänä linkkinä valmistajien ja asiakkaiden välillä. Addtech tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja, jotka ovat optimaalisia niin teknisesti kuin taloudellisesti. Addtech-konserniin kuuluu yli 120 yritystä Euroopassa. Konserni työllistää 2 000 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on n. 650 milj. euroa. www.addtech.fi/en/

Kaikki uutiset...

 


Paranamme logistiikkaamme!

kuva01 moveinfo0416

Varastomme muuttaa uusiin, suurempiin ja tehokkaampiin tiloihin Vantaan Viinikkalaan kesäkuussa.

Viimeiset tilaukset lähtevät Espoosta 15.6.2016 ja toimitukset Vantaalta alkavat viimeistään 6.7.2016. Huomioittehan tämän katkoksen suunnitellessanne toimitusajankohtia.

Toimitukset voidaan hoitaa joustavasti myös suoraan päämiehiltämme, mikäli aikataulutus tehdään ajoissa. Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!

Varastomme uusi osoite 1.7.2016 alkaen on Suokalliontie 9, 01740 Vantaa.

Varmista komponenttiesi toimitukset ajoissa!

Kysy lisätietoja:
Logistiikkapäällikkö Jukka Piipponen, 040 8498 088
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kaikki uutiset...


Puhelinnumeroissamme muutoksia

Lankapuhelimiemme numerot ovat poistuneet käytöstä.
Matkapuhelinnumeromme löytyvät puhelinluettelosivulta:
http://www.movetec.fi/fin/yhteystiedot/puhelinluettelo


Komponenteista Kokonaisuuksiin

Movetec Oy maahantuo, markkinoi, koneistaa ja kokoonpanee mekatroniikan komponentteja ja -järjestelmiä sekä materiaalinkäsittelylaitteita.

Asiakkaamme ovat alojensa pieniä ja suuria huipputekijöitä. Heidän käytössään on Movetecin laaja asiantuntijaverkosto myyjistämme aina valmistajatehtaisiin saakka. Varmistamme, että asiakkaamme saa oikeat komponentit oikeaan käyttötarkoitukseen.

Movetec 25 pic

Toimimme usealla tekniikan alueella. Suurimpia niistä ovat mm.

  • Sairaala-/lääketieteellisten koneiden mekatroniikka

  • Teollisuuden tuotantolinjojen mekaniikka ja automaatio

  • Materiaalinkäsittely ja ergonomia

  • Mobiilikoneiden, veneiden ja teollisuuden voimansiirto ja hydrauliikka

Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa Länsiväylän varrella, logistisesti erinomaisella paikalla. Movetec Oy:n myyntikonttorit sijaitsevat Närpiössä, Oulussa, Salossa ja Tampereella.

Movetec Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia ja kuuluu yrityksen Components - yksikköön.
Addtech - konserniin kuuluu yli 120 yritystä Euroopassa. Konserni työllistää 2000 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on n. 650 milj. euroa.

 

Copyright (c) Movetec Oy 2014. All rights reserved. Site by Pelismo Oy.