Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | puh: 09 525 9230 | Y-tunnus: 0705113-4
 

Haemme Harjoittelijaa!

Haemme nyt joukkoomme harjoittelijaa, jolla on innostusta ja mahdollisesti myös osaamistaustaa teollisuus-IT:n ja automaation saralta.

Tehtäviin kuuluu mm. tietokoneiden kasaus/käyttöönotto, ethernet-kytkimien/WLAN-verkkojen konfigurointi/käyttöönotto, ratkaisujen löytäminen ja tarjoaminen asiakkaillemme sekä asiakkaiden tekninen tuki laitteiden osalta. Kaikki muut aihealueeseen liittyvät tehtävät osaamisen ja innostuksen mukaan.

Arvostamme systemaattisuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä harrastuneisuutta tekniikan parissa.

Sopiva koulutus tehtävään voisi olla mm. meneillään olevat alan AMK-opinnot tai vastaavat. Osaavalle tekijälle pyritään harjoittelun jälkeen tarjoamaan opinnäytetyötoimeksianto. Mahdollisuus on myös opintojen jälkeiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 30.4.2017 mennessä osoitteeseen markku.seppala(at)movetec.fi. Lisätietoja antaa Markku Seppälä (040 667 1420).

Oletko kiinnostunut meistä työnantajana mutta tämä tehtävä ei juuri sovellu sinulle? Voit aina lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n osoitteeseen markku.suominen(at)movetec.fi.

© Movetec 2017. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®