Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Movetec Oy | Suokalliontie 9 | 01740, Vantaa | puh: 09 525 9230 | Y-tunnus: 0705113-4
 

Haemme markkinoinnin ammattilaista sijaisuuteen

Kiinnostaako sinua markkinointi sekä sitä kautta vaikuttaminen koko yrityksen tulokseen hyvässä tiimissä? Onko sinulla energinen asenne ja tykkäät tehdä töitä ihmisten kanssa kansainvälisessä ympäristössä? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Kuvaus

Etsimme joukkoomme markkinoinnin ammattilaista äitiysvapaan sijaisuuteen n. vuoden ajaksi. Toimipisteemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa, aivan Kehä III:n ja lentoaseman läheisyydessä. Aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan lokakuun aikana. Kyseessä on kokoaikainen sijaisuus vuoden 2018 syksyyn/talveen saakka.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu vaihtuvia, monipuolisia ja erilaisia markkinoinnin tehtäviä ja projekteja. Tulet toimimaan tärkeänä linkkinä sekä ulkoisessa että sisäisessä viestinnässä niin kansainvälisten tavarantoimittajiemme kuin kotimaisten asiakkaidemme kanssa. Pääset järjestämään ja olemaan mukana monenlaisissa tapahtumissa sekä suunnittelemaan tuoteryhmä- ja asiakaskohtaista markkinointia. Työhösi kuuluvat myös kotisivujemme päivitys sekä sosiaalisen median kanavien hoitaminen.

Toimenkuvaan kuuluvat:
-yrityksen ulkoinen ja sisäinen viestintä (esim. PR, julkaisut, uutiskirjeet, sosiaalinen media)
-tapahtumien suunnittelu ja toteutus (esim. messut, asiakastapahtumat)
-mainosten ja markkinoinnin suunnittelu
-kotisivujen päivitys
-muita monipuolisia markkinoinnin tehtäviä

Etsimämme henkilö

Etsimällämme henkilöllä tulisi olla tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävään sopivan henkilön tulisi ymmärtää markkinoinnin tärkeys ja vaikutus koko yrityksen toimintaan ja tulokseen. Aiempi kokemus tai tuntemus tekniikan ja teollisuuden aloista on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Henkilöllä tulisi olla hyvä englanninkielen taito, koska sitä käytetään päivittäin sekä konsernin sisäisessä, että ulkoisessa viestinnässä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Henkilöllä tulee myös olla hyvät vuorovaikutuskyvyt, ja hänen tulee tykätä muiden ihmisten kanssa työskentelystä. Lisäksi, arvostamme positiivista ja energistä asennetta sekä halua jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta.

Etsimällämme henkilöllä on:

-positiivinen, energinen asenne ja halu oppia uutta
-tehtävään soveltuva koulutus (esim. AMK- tai korkeakoulututkinto)
-aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
-kyky nähdä markkinointi osana yrityksen kokonaisuutta ja ymmärtää sen vaikutus yrityksen tulokseen
-aiempi kokemus tai tuntemus tekniikan alasta katsotaan eduksi
-hyvä englanninkielen taito, ruotsin osaaminen katsotaan eduksi

Lisätietoa hakemisesta

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä pidämme haastatteluja jo ennen viimeistä hakupäivää sekä täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätietoja antaa: Jenni Luhtio, 040 631 3510 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tietoa yrityksestä

Movetec Oy tuo maahan, myy, markkinoi, koneistaa ja asentaa mekatroniikan komponentteja, järjestelmiä sekä materiaalinkäsittelylaitteita. Tarjoamme myös ratkaisut automaatioon ja tiedonvälitykseen. Tavoitteenamme on tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme näillä palveluilla. Henkilöstöömme kuuluu 46 henkilöä, ja yrityksen liikevaihto on n. 25 M€.

Kansainvälinen päämiesverkostomme työskentelee jatkuvasti uuden tekniikan ja tulevaisuuden vaatimusten parissa. Suomalaisena mekatroniikan, automaation ja IoT:n ammattilaisena toimitamme huipputekniikan komponentit ja tuottavasti toimivat teolliset kokonaisuudet.

Movetec Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia ja kuuluu yrityksen Components - yksikköön. Addtech - konserniin kuuluu yli 130 yritystä Euroopassa. Konserni työllistää yli 2000 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on n. 740 milj. euroa.

 

omalogo2

© Movetec 2017. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®